Windows 7

Na internetu se předčasně objevila první beta verze operačního systému Windows 7. Microsoft měl v plánu vydat tuhle betu pro širokou veřejnost. Podle některých zdrojů tak chtěl učinit již 5. Ledna 2009. Piráti ovšem byli rychlejší.

windows_7

Již od včerejšího večera se Windows 7 beta 1 šířila po čínských serverech, později na torrentech a nyní je k nalezení i na dalších výměnných sítí jako jsou servery RapidShare a jiné jemu podobné.
Komu se tedy nechce čekat, může zkusit využít tuhle ne zrovna legální cestu. Ovšem doporučuji počkat na oficiální vydání a stahovat ze serveru Microsoft. Nikdy totiž nevíte, co takový systém stažený z pochybných zdrojů může obsahovat za balast, který tam mohl někdo vložit.

Komentáře (23)add
0
...
napsal anonym , 27 prosinec 2008 20:10
torrent ke stažení zde: http://rapidshare.com/files/17...so.torrent
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
Hlasy: +0
0
X-Fi Extreme Audio nefunguje
napsal Tomáš , 28 prosinec 2008 13:43
Podařilo se někomu nainstalovat a spustit tuhle zvukovku? Já jsem zkoušel všechny možný fígle atd. ale pokaždé Blue Screen. Jinak celkově Windows 7 překvapuje rychlostí.
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
X-Fi Extreme Audio
napsal Michal , 28 prosinec 2008 16:47
Mám přesně stejný problém jako Tomáš. Nevíte někdo jak to rozchodit. Díky
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
...
napsal pan Inkognito , 28 prosinec 2008 17:15
stahni nove ovladace smilies/cheesy.gif
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
...
napsal Michal , 28 prosinec 2008 17:48
No ty nainstaluju a když to píše Instaling windows Drivers to hodí Bluescreen. A to i v režimu kompatibility (snad sem to dobře napsal smilies/cheesy.gif ). A už fakt nevíc co s tim dál
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
X-Fi Extreme Audio nefunguje stále
napsal Tomáš , 28 prosinec 2008 18:24
No prošel jsem asi 200 webu s touto problematikou X-FI Extreme Audio a Windows 7. Vyzkoušel nejnovější i starší ovladače. Režim kompatibility nastavil na Windows Vista. Instaluji i pomocí Správce Hardware nebo klasicky. Hlášku Blue screen vyděl tolikrát, že mi je blbě. Cca: 10 hodin práce a výsledek žádný, což mě dost mrzí. Chtěl jsem pořádně otestovat Build 7000. Bez zvuku "nepřežiju"
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
X-Fi Extreme Audio
napsal Michal , 28 prosinec 2008 18:36
Jo tak to jsme na tom stejně smilies/sad.gif
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
Kompatibilita Hardware a Software s Windows 7
napsal Tomáš , 28 prosinec 2008 18:41
Pokud se někdo setkáte s podobným problémem, že něco nejde jak má klidně pište. Asi nebudu jedíný koho to bude zajímat. smilies/cheesy.gif
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
Seven
napsal Sachmar , 28 prosinec 2008 21:20
Je třeba tam nainstalovat i DirectX9c a to vsechny Vista je taky nemněla,myslím tím kopletní.No a taky kodeky,mně to zatím fachá v poho,už se těším na oficiální vydání,hned si pro ně jdu do obchodu. smilies/cool.gif
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
seven
napsal roos , 04 leden 2009 13:10
pánové a dámy ..win 7 jsou super mně osobně na ntb asus začli fungovat bez problémů stačilo stáhnout ovladače na visty a jsem s nima spokojenej...až na jednu maličkost a tou je reg klíč ale tento problém máme asi všichni že???
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
...
napsal tomas , 05 leden 2009 18:02
klic najdes na obvyklym miste, kde se daj najit klice pro tyto systemy:-) :lol:
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
X-fi audio
napsal Jerry , 10 leden 2009 12:27
Nazdárek, mám úplně stejný problém jako všichni tady :-( už se někomu to X-fi extreme audio podařilo pod win 7 rozchodit? Díky moc
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
x-fi extreme audio
napsal crash22 , 10 leden 2009 16:58
taky mi nejede zvuk smilies/sad.gif :x
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
X-fi gamer
napsal Miko , 10 leden 2009 20:00
Mne to po spustení inštalácie ovládačov vypíše, že tento systém je nepodporovaný a mám upgradeovať na vistu smilies/cheesy.gif
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
X-Fi xxx
napsal PCMTomas , 10 leden 2009 20:32
No tenhle problém se zvukovkou se týká jenom modelu X-Fi Audio. (Ostatní jako Music, Gamer atd fungují) stačí mít ovladače na Vistu. :wink: A já vůj si zrovna koupil AUDIO :idea: :roll:
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
re: windowes 7
napsal julek , 16 leden 2009 08:43
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
re: re: windowes 7
napsal julek , 16 leden 2009 08:44
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
Creative Xtreme audio
napsal Michal , 17 leden 2009 09:24
No já jsem nakonec vyřešil problém se zvukovkou. Na 32bitových windows 7 to nejde. Ale na 64bitových se to v pohodě nainstaluje a chodí.
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
re: Creative Xtreme audio
napsal anonym , 17 leden 2009 09:30
No já jsem nakonec vyřešil problém se zvukovkou. Na 32bitových windows 7 to nejde. Ale na 64bitových se to v pohodě nainstaluje a chodí.

A jakej ovladač si použil?
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
X-Fi Audio Extreme Driver
napsal PCMTomas , 17 leden 2009 11:03
Ke stažení ho najdeš tady. Mě fungoval na 32 i 64 bit Windows 7. http://pcmagazin.cz/ke-stazeni...info&id=45
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
re: X-Fi Audio Extreme Driver
napsal RayPro , 18 leden 2009 14:48
Ke stažení ho najdeš tady. Mě fungoval na 32 i 64 bit Windows 7. http://pcmagazin.cz/ke-stazeni...info&id=45

Tak jsem to taky zkusil, a nic. Mám X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Series a zkoušel jsem to Windows 7 64 bit. Už jen ta zvukovka a TV karta mi chybí k tomu, aby mě Seven přesvědčilo.
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Series
napsal RayPro , 18 leden 2009 15:18
Tak jsem nakonec našel řešení. Zatím jen pro zvukovku. A to na této adrese: http://files.filefront.com/PAX...einfo.html. Po extrahování jsem musel přejít do adresáře Drivers > SBXF a až tady spustit setup.exe a vše funguje jak má. Snad to pomůže i ostatním.
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
0
win 7
napsal max , 31 leden 2009 16:39
no mě zvukovka jede ale ja mam x-fi extreme music ...jediny co sem nerozjel alcohol nebo daemon
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
Napiš komentář
menší | větší

busy