Windows 7

Když Microsoft v květnu loňského roku uvolnil pro širokou veřejnost testovací RC1 verzi operačního systému Windows 7 stáhlo si ji milióny uživatelů. A ačkoliv byl systém nehotový a mohl obsahovat vážné bezpečnostní chyby mnoho uživatelů, jej používá dodnes. Česká pobočka Microsoftu hlásí, že takových instalací může být jenom u nás několik desítek tisíc. A právě tito uživatelů musí teď začít řešit otázku zakoupení finální verze Windows 7 či jiné alternativy. Windows 7 RC1 totiž začne od 15. února zobrazovat upozornění o končící době používání systému. Od prvního června 2010 bude systém již definitivně nefunkční.

windows-7-rc

Důležité data pro Windows 7 RC1

15. února se začne jednou denně zobrazovat informace o blížícím se koci funkčnosti
25. února se výstraha bude zobrazovat každých pár hodin
28. února se výstraha bude objevovat každou hodinu
1. března se bude systém každé dvě hodiny restartovat – hrozí ztráta rozdělané práce
1. června se již uživatel nebude moci do systému přihlásit a končí tak definitivní funkčnost systému. Systém přechází do režimu „Notification State“

Zdroj:Živě.cz
Komentáře (2)add
0
windows7
napsal pakutas , 26 květen 2010 13:30
Mám windows7 a nefungují mi videa jak jsou na seznamu reportáže a chce to pořád nějaký plugin,už jsem jich postahoval povícero a pořád nic,zlatý XP.Nevíte co stím?????

nevhodné?
nesouhlas
souhlas
Hlasy: +0
Stepan_Pernicky
...
napsal Stepan_Pernicky , 26 květen 2010 14:24
O jaké videa se jedná? Někde na internetu, nebo je máte uložené v počítači? Případně jestli je to na internetu jaký máte webový prohlížeč?
nevhodné?
nesouhlas
souhlas
Hlasy: +0
Napiš komentář
menší | větší

busy

PC Magazín a FacebookPC Magazín a TwitterPC Magazín RSS
Přihlášení
Vyhledávání
Vlastní vyhledávání
Komentáře